Sinopsis de COCINA DE FIESTAS Y CELEBRACIONES: COCINAR SIN FUEGO Y AL HORNO
Cocinar para una fiesta no tiene por qué ser necesariamente difícil. Pequeños y mayores descubrirán que cualquier celebración empieza en la cocina.
Ficha técnica
Ilustrador: Lluisa Jover
Editorial: La Galera, S.A. Editorial
ISBN: 9788424639150
Idioma: Castellano
Número de páginas: 78
Encuadernación: Tapa dura
Fecha de lanzamiento: 13/09/2002
Año de edición: 2002
Plaza de edición: Es
Número:
Peso: 500.0 gr
Especificaciones del producto
Escrito por Glòria Baliu
Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres.