📗 Libro en catalán EL ROMANI

PROPIETATS, REMEIS I CUINA

ELISENDAENRICH, MONTSERRAT CARBADILLO

Farell Editors - 9788417116361

Alimentos Otros alimentos

Sinopsis de EL ROMANI

El romani es molt mes que una planta medicinal o aromatica. Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, pero actualment genera un interes creixent per les seves propietats antioxidants. La ciencia investiga, sobretot, la seva capacitat per revitalitzar els mecanismes potenciadors de la memoria. Una propietat que ja coneixien els antics. De fet, el romani ha tingut una gran notorietat al llarg de la historia. Tota la nostra cultura esta impregnada de romani: una de les plantes mes esmentades en els contes, cançons o poemes del nostre folklore. Forma part d’un patrimoni cultural que ens ensenya que el romani es una planta amb molta tradicio. La dita es ben certa: “de la virtut del romani, mil coses se’n poden dir”, com, per exemple, les moltes possibilitats de fer-lo servir a la cuina, en guisats, dolços, galetes o aperitius. A part de condimentar, el romani es un potent antiinflamatori natural que podriem posar a la majoria de plats. Realment, el romani sorpren per la seva versatilitat. Per aixo diuen que “el romani te virtuts sense fi.”

Ficha técnica


Editorial: Farell Editors

ISBN: 9788417116361

Idioma: Catalán

Número de páginas: 152

Encuadernación: Tapa blanda bolsillo

Fecha de lanzamiento: 25/02/2021

Año de edición: 2021

Plaza de edición: Es

Colección:
Bones Herbes

Número: 3
Alto: 21.0 cm
Ancho: 14.8 cm
Peso: 200.0 gr

Especificaciones del producto



Opiniones sobre EL ROMANI


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana