Menjar es una de les nostres ocupacions principals; de fet, li dediquem un temps cada dia. Tenim a l'abast la quantitat i varietat d'aliments mes gran de la historia i, a mes, el menjar s'ha convertit en una font de plaer; de fet, en molts llocs es una pràctica artística refinada. Tanmateix, tambe es un problema: per exemple, l'exces provoca "epidemies" de sobrepes i, al mateix temps, hi ha centenars de milions de persones al món que no poden accedir a la quantitat d'aliments necessària per a sobreviure dignament. Així, el mon del menjar s'ha convertit en un planeta complex amb multitud de viaranys. Aquesta obra es una guia per a explorar-lo, tal com feien els viatgers de temps llegendaris. A la tornada de la travessia, disposarem de millors criteris per a optar per una alimentació saludable i respectuosa amb el nostre entorn.
Ficha técnica
Editorial: Universitat de Valencia. Servei de Publicacions
ISBN: 9788491346609
Idioma: Catalán
Número de páginas: 200
Encuadernación: Tapa blanda
Fecha de lanzamiento: 09/09/2020
Año de edición: 2020
Plaza de edición: Valencia
Número: 44
Peso: 336.0 gr
Especificaciones del producto
Escrito por Pere Puigdoménech Rosell
Pere Puigdomènech Rosell ha sido profesor en varias universidades, ha trabajado como profesor de investigación en el CSIC y ha sido director del Centro de Investigación en Agrigenómica. Es miembro del Institut d’Estudis Catalans, de la Organización Europea de Biología Molecular y de la Academia europea. Fue presidente de la Sociedad catalana de Biología y miembro de comités científicos de la Unión Europea y del Grupo Europeo de Ética.