📗 Libro en catalán LA CUINA DE LA CERDANYA: RECEPTES I APATS

M. ROSA MOLINS PONS

Farell Editors - 9788492811243

Cocinas españolas Cataluña

Sinopsis de LA CUINA DE LA CERDANYA: RECEPTES I APATS

Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a mes de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres. Malgrat l’aïllament geografic d’altres epoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el maxim rendiment dels productes que tenia a l’abast, a mes d’utilitzar tecniques casolanes de conservacio dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d’aquesta cuina de muntanya, i tambe algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.

Ficha técnica


Editorial: Farell Editors

ISBN: 9788492811243

Idioma: Catalán

Número de páginas: 120

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 15/03/2011

Año de edición: 2011

Plaza de edición: Es

Colección:
Rebost i Cuina

Número: 4
Alto: 23.0 cm
Ancho: 14.5 cm

Especificaciones del producto



Opiniones sobre LA CUINA DE LA CERDANYA: RECEPTES I APATS


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana