📗 Libro en catalán LA CUINA DE LA REVOLUCIO FRANCESA I LES ILLES BALEARS

DOCUMENTA BALEAR - 9788489067806

Recetarios

Sinopsis de LA CUINA DE LA REVOLUCIO FRANCESA I LES ILLES BALEARS

Durant la Revolució, París va descobrir la meravellosa cuina de les regions de França; també va ser llavors quan aparegueren a París els primers grans restaurants establerts pels caps de cuina de les cases nobles. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l’autor ens brinda les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats.


Ficha técnica


Editorial: Documenta Balear

ISBN: 9788489067806

Idioma: Catalán

Número de páginas: 180

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 22/01/2001

Año de edición: 2000

Plaza de edición: Palma de Mallorca

Colección:
Menjavents

Número: 35

Especificaciones del producto



Escrito por MIQUEL FERRA


Descubre más sobre MIQUEL FERRA
Recibe novedades de MIQUEL FERRA directamente en tu email

Opiniones sobre LA CUINA DE LA REVOLUCIO FRANCESA I LES ILLES BALEARS


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana