I love the way Hugh inspires us to eat more of the good stuff and he s done it again brilliantly here JAMIE OLIVER Hugh s delicious recipes are very good medicine for a longer healthier life CHRIS VAN TULLEKEN AS SEEN ON THE ONE SHOW With an introduction by Tim Spector bestselling author and founder of ZOE30 plants may sound a lot but in Hugh s expert hands it has never been simpler to meet your health goals Delicious meals can also be full of easy wins to perfect your plant intake and pioneering gut health guru Tim Spector explains why Hugh is bang on target to deliver the goods By racking up the plant power and acing 30 plants a week you ll feel great have renewed energy and reset your microbiome In chapters such as Six packed Soup and Stoups Seven in the Oven Fish Fivers Meat and Many Veg Mains and Triple Treat Sides Hugh shows you how to get many more plants on your plate no matter how many you re cooking for with people pleasing plant only dishes at the fore as well as some humdingers with a little well chosen meat or fish along for the ride Plants is not only fruit and veg but much more besides including nuts seeds pulses grains herbs spices chocolate and even coffee Recipes include Shroomami stoup Sichuan aubergine with tofu and
Ficha técnica
Editorial: Bloomsbury Publishing Ltd.
ISBN: 9781526670151
Idioma: Inglés
Número de páginas: 336
Tiempo de lectura:
6h 55m
Encuadernación: Tapa dura
Fecha de lanzamiento: 01/01/2024
Año de edición: 2024
Especificaciones del producto
Escrito por Johann Hari
Johann Hari es un afamado divulgador cuyas obras se han publicado en 38 idiomas. Su primer libro, Tras el grito, fue adaptado al cine –recibió una nominación a los Óscars– y a la televisión, en una serie de ocho capítulos presentados por Samuel L Jackson. Su segundo libro, Conexiones perdidas, fue asimismo un gran éxito de ventas. Ha colaborado con The New York Times, Le Monde y The Guardian, entre otros periódicos. Sus Charlas TED sobre adicción y depresión han tenido más de 80 millones de visualizaciones, y su trabajo ha sido elogiado por personas de la talla de Oprah Winfrey, Noam Chomsky o Joe Rogan.