Sinopsis de THE BEST AMERICAN FOOD AND TRAVEL WRITING 2024
A collection of the year s top food and travel writing selected by the trailblazing New York Times bestselling author and Emmy nominated host of Taste the Nation and Top Chef Padma Lakshmi Food and travel are natural companions writes guest editor Padma Lakshmi From this pairing comes the possibility of seeing anew of examining how we make and assign meaning The essays in this year s Best American Food and Travel Writing circle the world from Dakar in Senegal to Michoacán in south central Mexico to the Camino de Santiago in Spain and deepen our understanding of our place in it An ode to the American grilled cheese spurs the desire to find beauty in the smallest daily activities An obsessive odyssey for the perfect Chinese food blossoms into a heart wrenching search for a lost childhood Bold and insightful joyful and moving this collection celebrates the experiences that connect us all The Best American Food and Travel Writing 2024 includes C PAM ZHANG LIGAYA MISHAN KIESE LAYMON MARIAN BULL MAYUKH SEN BEN TAUB AND OTHERS
Ficha técnica
Editorial: Harpercollins Pub.
ISBN: 9780063370647
Idioma: Inglés
Número de páginas: 240
Tiempo de lectura:
4h 55m
Encuadernación: Tapa blanda
Fecha de lanzamiento: 05/12/2024
Año de edición: 2024
Especificaciones del producto
Escrito por Jaya Saxena
Jaya lanzó su primer hechizo a los 12 años y funcionó. Neoyorquina que nació en días próximos a Halloween, por lo que la ropa negra y lo escalofriante forman parte de su marca personal. Gracias a la combinación de influencias de su abuela hindú, su educación cuáquera y sus suegros judíos, entiende y valora el poder de los rituales. Jaya cree en la intuición y en que la mayoría de los hechizos son formas de conectarse con ella misma.