📗 Libro en catalán DEU MENUS PER A UN CONCERT: LA CUINA DE LA MUSICA

GALERADA - 9788496786172

Recetarios

Sinopsis de DEU MENUS PER A UN CONCERT: LA CUINA DE LA MUSICA

Joan Roca ens convida a assistir a un seguit d’àpats ben singulars, en què la gastronomia i la música van de bracet. Deu menús per a un concert és un llibre amb deu àpats pensats a partir de deu fragments musicals de Bach, Haydn, Mozart, Beethoven, Rossini, Verdi, Saint-Saëns, Puccini, Mahler i Toldrà. Es tracta de fragments que, d’una manera directa o indirecta, tenen relació amb la cuina. Les òperes ens han donat la major part de material. Hem triat també fragments musicals clarament al·lusius que no són òpera però que ens permeten de contemplar un fris històric que pot anar des de la primeria del segle XVIII fins als nostres dies. Aquesta música pot inspirar plats determinats o, si més no, lligar amb alguns de tradició culinària similar. D’altra banda, el pianista Antoni Besses ens ofereix deu improvisacions lliures a partir dels fragments escollits. Són gairebé setanta minuts de música que representen una bona aportació a la música contemporània i, a través dels quals, el lector assaborirà els quaranta plats que Joan Roca li proposa.

Ficha técnica


Editorial: Galerada

ISBN: 9788496786172

Idioma: Catalán

Número de páginas: 158
Fecha de lanzamiento: 01/11/2011

Año de edición: 2011

Plaza de edición: España
Alto: 2.4 cm
Ancho: 2.4 cm
Peso: 1070.0 gr

Especificaciones del producto



Escrito por Joan Roca


Joan Roca
Joan Roca, formado en la Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, creció en el restaurante familiar, Can Roca. Con sus hermanos, Josep y Jordi, dirige El Celler de Can Roca, reconocido como el mejor restaurante del mundo en 2013 y 2015. Su cocina combina tradición y modernidad, destacando por su enfoque en la cocción controlada al vacío. Además de su éxito en la gastronomía, Joan es un promotor de la investigación y la sostenibilidad, y ha sido reconocido por su labor educativa y participación en programas universitarios y proyectos de desarrollo sostenible. Joan Roca ha recibido el premio a Mejor Cocinero del Año por la Real Academia Española de la Gastronomía (2000), el Grand Prix del Arte de la Gastronomía por la Academia Internacional de la Gastronomía (2012), el Chef Choice Award de The World’s 50 Best Restaurants (2016). En el mismo año Joan, Josep y Jordi Roca son nombrados Embajadores de Buena Voluntad para el Programa de Desarrollo Sostenible de Naciones Unidas. En 2017 y 2018 Joan es reconocido como el mejor cocinero del mundo por The Best Chef Awards.
Descubre más sobre Joan Roca
Recibe novedades de Joan Roca directamente en tu email

Opiniones sobre DEU MENUS PER A UN CONCERT: LA CUINA DE LA MUSICA


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana