MENGEU EL QUE ES MENJAVA A EL BULLI ENTRE DOS QUARTS DE SET I LES SET 31 menús compostos d’entrant, plat principal i postres, per a una família de 2 a 6 comensals, i tambe per a un professional que hagi d’alimentar una gran família de 20 a 75 col·laboradors. Ferran Adrià en revisa tots els aspectes, perfeccionats i estructurats per la seva experiencia a elBulli. .Com escollir els productes .El que hem de tenir sempre al rebost .Com elaborar caldos i salses i congelar-los en porcions per a futurs usos .Quines quantitats són necessàries per a cada recepta, segons el nombre de comensals .Com organitzar l’elaboració dels 3 plats perque estiguin tots a punt quan sigui necessari .Pas a pas visual de cada una de les receptes. Totes les receptes es poden fer a casa fàcilment, en un temps raonable i amb un preu inferior als 4 euros.
Ficha técnica
Traductor: Isabel Obiols Penelas, Càlix Marta
Editorial: La Magrana
ISBN: 9788482645377
Idioma: Catalán
Número de páginas: 384
Encuadernación: Tapa dura
Fecha de lanzamiento: 08/03/2012
Año de edición: 2012
Plaza de edición: Es
Colección:
GASTRONOMÍA Y COCINA
GASTRONOMÍA Y COCINA
Alto: 23.5 cm
Ancho: 18.0 cm
Peso: 1510.0 gr
Especificaciones del producto
Escrito por Ferran Adrià
Reconocido unánimemente como el cocinero más influyente de las últimas décadas, FERRAN ADRIÀ (L'Hospitalet de Llobregat, 1962) empezó a trabajar en 1984 en elBulli, donde pronto se convirtió en jefe de cocina. A partir de 1987, su propuesta culinaria cada vez más radical fue transformando el paradigma de la cocina contemporánea, una realidad que le ha valido los máximos reconocimientos a nivel internacional, tanto a él como a elBulli. Su última revolución ha consistido en crear elBullifoundation que aboga por la divulgación técnica, científica y cultural de la cocina.