📗 Libro en inglés FALASTIN: A COOKBOOK

RANDOM HOUSE INTERNATIONAL - 9781785038723

Recetarios

Sinopsis de FALASTIN: A COOKBOOK

Winner of Fortnum & Mason Cookery Book of the Year 2021 This lavish compendium of Palestinian recipes photographed so vividly you can almost smell the freshly chopped parsley The Times a vibrant collection of recipes that reflect Palestinian traditions and yet is utterly contemporary I really want to cook everything in this Nigella LawsonFALASTIN is a love letter to Palestine An evocative collection of over 110 unforgettable recipes and stories from the co authors of Jerusalem and Ottolenghi The Cookbook and Ottolenghi SIMPLE Travelling through Bethlehem East Jerusalem Nablus Haifa Akka Nazareth Galilee and the West Bank Sami and Tara invite you to experience and enjoy unparalleled access to Sami s homeland As each region has its own distinct identity and tale to tell there are endless new flavour combinations to discover The food is the perfect mix of traditional and contemporary with recipes that have been handed down through the generations and reworked for a modern home kitchen alongside dishes that have been inspired by Sami and Tara s collaborations with producers and farmers throughout Palestine With stunning food and travel photography plus stories from unheard Palestinian voices this innovative cookbook will transport you to this

Ficha técnica


Editorial: Random House International

ISBN: 9781785038723

Idioma: Inglés

Número de páginas: 352

Encuadernación: Tapa dura

Fecha de lanzamiento: 01/01/2020

Año de edición: 2020


Especificaciones del producto



Escrito por Sami Tamimi


Sami Tamimi inició su historia de amor con la gastronomía viendo cocinar a su madre en Jerusalén este. Su primer trabajo fue como ayudante de cocina en el hotel Mount Zion de Jerusalén. Después se dedicó a investigar la gastronomía de Yemen, Marruecos, Egipto, Persia y las comunidades judías del este de Europa. En 1997 se trasladó de Tel Aviv a Londres para trabajar en Baker and Spice, donde creó una gama de comidas preparadas inspiradas en los sabores de Oriente Medio. En 2002 se unió a Yotam Ottolenghi en su cadena de restaurantes y tiendas de comida, con quien ha escrito dos libros de cocina superventas: El gourmet vegetariano y Jerusalén, crisol de las cocinas del mundo.

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