📗 Libro en catalán LA COCINA DE AVIA REMEI

COSSETANIA - 9788495684837

Recetarios

Sinopsis de LA COCINA DE AVIA REMEI

Carnes, verduras, pescados y postres... nada se le resiste a esta mujer. Tenemos en las manos un libro lleno de la riqueza culinaria propia de las tierras catalanas; todo un horizonte de posibilidades que nos ofrece la cocina tradicional catalana y que Àvia Remei, conocida sobre todo por su participación en varios programas de Catalunya Ràdio, nos presenta de una forma sencilla, pero cuidadosa, que satisfará tanto a los que apenas se inician en este arte como a los paladares más experimentados. Hay platos para todos los gustos, de los más rápidos a los más costosos, de los más dulces a los más salados, de los más suaves a los más gustosos... Todo un universo lleno de creatividad, diversidad y comida sana. ¡Que aproveche! (Traducción al castellano del libro La cuina de l’Àvia Remei)

Ficha técnica


Editorial: Cossetania

ISBN: 9788495684837

Idioma: Catalán

Número de páginas: 208

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 01/06/2002

Año de edición: 2002

Plaza de edición: Es
Número: 1
Alto: 23.4 cm
Ancho: 16.8 cm

Especificaciones del producto



Escrito por REMEI RIBAS


Va néixer a Mataró, on encara resideix. La seva passió per la cuina li ve de llarg i ja gaudia preparant infinitat de menjars per als de casa. Començà a presentar-se a diferents concursos de cuina per diversió i aconseguí diversos premis i, a poc a poc, descobrí que tenia alguna cosa a dir sobre el tema. Així, fa uns anys, començà a fer xerrades i a impartir cursos de cuina per a tothom: des dels més joves a persones adultes, com a l'escola La coma, o els dedicats a la gent gran del Parc, a la seva ciutat. Del 1998 al 1999 intervé en diferents programes de la televisió de Marató, col·labora telefònicament en directe en l'apartat de cuina del programa _Tocant fusta_, conduït per Espartac Peran, a Ràdio Argentona, i fa una demostració a TV3 de com es fa la crema catalana. L'any 2000 participa en dos programes especials de Nadal, un de COM Ràdio i un altre de RAC1, conduït per Ramon Pellicer. Ja el 2001, fa diverses demostracions. Una d'elles a TV2, on explica com fer una gran cassola de conilll amb cargols. I dues més a TV3, sobr com fer un bon allioli i com una mona de pasqua casolana. Per una altra banda, des del 1998 participa en diferents programes conduiïts per Martí Gironell, com ara _El pont de les formigues, No es pot aguantar i Interès general_; tots ells a Catalunya Ràdio. ,
Descubre más sobre REMEI RIBAS
Recibe novedades de REMEI RIBAS directamente en tu email

Opiniones sobre LA COCINA DE AVIA REMEI


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana