📗 Libro en valenciano LA CUINA DE LA SAFOR: CUINA MARINERA

Receptes valencianes

CHELO PEIRO

Llibres de la Drassana - 9788494388569

Cocinas españolas Comunidad Valenciana

Sinopsis de LA CUINA DE LA SAFOR: CUINA MARINERA

La singularitat de la Safor i dels seus pobles ha permés, amb el pas del temps, conformar una forma d’entendre i viure la gastronomia que ha aportat un receptari suculent i deliciós al ric bagatge comú de la cuina valenciana. Gandia, Oliva i Tavernes concentren més de 2/3 parts de la població de la Safor. La resta viu en els altres 28 municipis de la comarca: Xeraco, Vilallonga, Bellreguard, la Font d’en Carròs, Simat, Piles, Daimús, el Real de Gandia, Miramar, Xeresa, Almoines, Benifairó, Palma, Benirredrà, l’Alqueria de la Comtessa, Beniarjó, Rafelcofer, Ador, Barx, Ròtova, Potries, Palmera, Llocnou de Sant Jeroni, Alfauir, Almiserà, Beniflà, Guardamar i Castellonet de la Conquesta.

Ficha técnica


Editorial: Llibres de la Drassana

ISBN: 9788494388569

Idioma: Valenciano

Número de páginas: 152

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 01/11/2015

Año de edición: 2015

Plaza de edición: Es
Colección:
Tastaolletes
Número: 2
Alto: 23.5 cm
Ancho: 16.5 cm
Peso: 1.0 gr

Especificaciones del producto



Opiniones sobre LA CUINA DE LA SAFOR: CUINA MARINERA


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana