LA CUINA DELS PEUS DE PORC (2ª ED.)

PAGES - 9788479358051

Cocinas españolas Cataluña

Sinopsis de LA CUINA DELS PEUS DE PORC (2ª ED.)

La cuina del peus de porcaplega vuitanta-cinc receptes que tenen com a ingredient principal la part inferior de les extremitats de lanimal del qual saprofita tot. Plats tradicionals i creacions innovadores del propi autor, amb alguns tocs exòtics. Un receptari que farà les delícies dels nombrosos addictes a una menja tan delicada. Un llibre per"tocar de peus al plat".

Ficha técnica


Editorial: Pages

ISBN: 9788479358051

Número de páginas: 128

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 01/10/2011

Año de edición: 2011

Plaza de edición: España
Número: 7
Alto: 2.6 cm
Ancho: 1.1 cm
Grueso: 0.9 cm
Peso: 205.0 gr

Especificaciones del producto



Escrito por Albert Cogul


Descubre más sobre Albert Cogul
Recibe novedades de Albert Cogul directamente en tu email

Opiniones sobre LA CUINA DELS PEUS DE PORC (2ª ED.)


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana