LA CULTURA DEL VINO: CATA Y DEGUSTACION

UNIVERSITAT POLITECNICA DE VALENCIA SERV. PUBL. - 9788497059619

Bebidas Vinos

Sinopsis de LA CULTURA DEL VINO: CATA Y DEGUSTACION

This work consists of two parts. The first part presents topics related to tasting and comparing wines, while the second part deals with the study of prime materials necessary for tasting and truly understanding wine. Initially, the book covers various topics related to the mechanisms, phases and techniques of tasting wines. Then it introduces topics concerning the world of the consumer such as purchasing wine, conserving wine, serving wine, the marriage between foods and wine, and the effects of wine on health.

Ficha técnica


Editorial: Universitat Politecnica de Valencia Serv. Publ.

ISBN: 9788497059619

Idioma: Castellano

Número de páginas: 345

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 11/05/2006

Año de edición: 2006

Plaza de edición: Valencia
Alto: 24.0 cm
Ancho: 17.0 cm

Especificaciones del producto



Escrito por José Luis Aleixandre Benavent


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