📗 Libro en inglés THE ART OF KILLING WELL

QUERCUS - 9780857052957

Literatura en inglés

Sinopsis de THE ART OF KILLING WELL

The nineteenth century is drawing to a close. Pellegrino Artusi, Italy's first celebrity chef, has travelled the length and breadth of the country compiling his masterpiece, The Science of Cooking and The Art of Eating Well. When Baron Romualdo Bonaiuti invites him to his Tuscan home to compare notes with his kitchen staff, he's quite looking forward to a break. On arrival he finds everything one might expect: a dramatic Tuscan castle, eccentric aristocrats, spinster aunts and a mysterious guest. Not to mention a murdered butler. Faced with a menagerie of suspects, the local constabularly are baffled. But when the Baron himself is the target of a second murder attempt, Pellegrino realises he may need to put his celebrated culinary skills to use to find the killer.

Ficha técnica


Editorial: Quercus

ISBN: 9780857052957

Idioma: Inglés

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 18/06/2014

Año de edición: 2014


Especificaciones del producto



Escrito por Marco Malvaldi


Marco Malvaldi nació en Pisa en 1974. Químico teórico en la Universidad de Pisa, con su serie de novelas sobre los jubilados del BarLume que se inicia con La brisca de cinco (Destino 2012), consiguió el apoyo unánime de los libreros de toda Italia, definitivo para consagrarle entre los lectores.
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