Llorenç Petràs es un nombre clave en la gastronomía española. Propietario y alma mater de la tienda Bolets Petràs, toda una institución en el mercado de la Boqueria en Barcelona desde la década de los 70, no solo provee a los grandes chefs de la mejor materia prima para su cocina, sino que a menudo se sienta con ellos a la mesa y comparte platos y confidencias. Es un amante y un grandísimo conocedor del mundo de las setas, al que pocos datos se le escapan sobre variedades, temporadas, secretos, anécdotas, recetas y propuestas culinarias.
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En este libro, Petrs nos introduce en el mundo de la cocina con setas: nos explica las cualidades culinarias de cada hongo, nos enseña a conservarlos, nos anima a probar cualquier hongo comestible y nos ofrece sus recetas preferidas. Además, Petrs ha pedido a decenas de chefs de los mejores restaurantes que colaboren en el libro explicando cómo preparan los platos de setas que incluyen en la carta. El resultado es un libro que supone una gran aportación a la cultura gastronómica del país.
En este libro, Petrs nos introduce en el mundo de la cocina con setas: nos explica las cualidades culinarias de cada hongo, nos enseña a conservarlos, nos anima a probar cualquier hongo comestible y nos ofrece sus recetas preferidas. Además, Petrs ha pedido a decenas de chefs de los mejores restaurantes que colaboren en el libro explicando cómo preparan los platos de setas que incluyen en la carta. El resultado es un libro que supone una gran aportación a la cultura gastronómica del país.
Des de fa vint anys, Llorenç Petras regenta amb el seu estil peculiar una espectacular parada de bolets al Mercat de la Boqueria de Barcelona. Els seus coneixements i experiencia han fet famosa la parada mes enlla de la capital catalana, i lhan converti
Petras, LlorençDes de fa vint anys, Llorenç Petras regenta amb el seu estil peculiar una espectacular parada de bolets al Mercat de la Boqueria de Barcelona. Els seus coneixements i experiencia han fet famosa la parada mes enlla de la capital catalana, i lhan convertida en un punt de referencia obligat per a tots aquells que els agrada fer un bon us culinari dels bolets. No en va els millors cuiners de Catalunya i de mes enlla, confien en Petras a lhora descollir els bolets que despres faran servir a la cuina. En aquest llibre, el rei dels bolets de la Boqueria ens introdueix al mon de la gastronomia boletaire: ens explica les qualitats culinaries de cada bolet, ens ensenya a conservar-los, ens anima a atrevir-nos a provar qualsevol bolet comestible, i ens ofereix les seves receptes preferides. A mes, Petras ha demanat a desenes de xefs dels millors restaurants que col"laborin en el llibre explicant-nos com fan els plats de bolets que tenen a la carta. El resultat es un llibre que, a mes de ser util a lhora de cuinar, fa una important aportacio a la cultura gastronomica del pais. Amb proleg de Ferran Adria, el prestigios cuiner dEl Bulli, que diu de Llorenç Petras que es, sense cap mena de dubte, qui millor ens pot presentar el mon apassionant del bolets.