50 RECETAS CON FILLOAS

El dulce más emblemáticio de la gastronomía gallega

Varios autores

ALVARELLOS EDITORA TECNICA - 9788489323179

Cocinas españolas Galicia

Sinopsis de 50 RECETAS CON FILLOAS

As filloas son, quizais, o doce tradicional máis famoso da gastronomía galega. Este libro presenta, por vez primeira, un completísimo, ameno e práctico tratado culinario coa filloa como ingrediente básico. Cincuenta receitas que demostran que as filloas de Galicia establecen unha maridaxe perfecta con todo tipo de pratos: para entrantes, cociña con carnes, peixes, e, por suposto, para un variado e suxestivo repertorio de sobremesas. Partindo da xenuína elaboración das filloas á pedra que se mantén viva desde fai séculos no concello coruñés da Baña (na comarca de Santiago), 50 receitas con filloas recolle as mellores elaboracións presentadas nos diferentes certames gastronómicos organizados pola Asociación Filloas á pedra d’A Baña, onde participan, coas súas saborosas propostas, 30 restauradores e veciños.

Ficha técnica


Editorial: Alvarellos Editora Tecnica

ISBN: 9788489323179

Idioma: Castellano

Número de páginas: 122

Encuadernación: Tapa blanda con solapas

Fecha de lanzamiento: 13/03/2008

Año de edición: 2008

Plaza de edición: Es

Especificaciones del producto



Opiniones sobre 50 RECETAS CON FILLOAS


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana