📗 Libro en inglés A DAY AT EL BULLI

PHAIDON PRESS LIMITED - 9780714848839

Cocinas españolas Regiones de España

Sinopsis de A DAY AT EL BULLI

Exclusive look behind the scenes at the world''s best restaurant.Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià An exclusive look behind the scenes of elBulli – the best restaurant in the world, created by Ferran Adrià, the best chef in the world With over 2 million requests for only 8,000 places every year, elBulli is famous not only for its innovative food but also for the legendary difficulty of getting a table there Exceptional value, this 600-page book is the first to reveal Adrià’s technical secrets and food philosophy – a must-have for anyone interested in restaurants or creative cuisine A unique opportunity to explore Adrià''s creative methods, extraordinary techniques and outstanding dishes, with fully illustrated recipes and diagrams Includes over 1,200 photographs documenting the painstaking preparations for just one day of service. Exclusive look behind the scenes at the world''s best restaurant.Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià An exclusive look behind the scenes of elBulli – the best restaurant in the world, created by Ferran Adrià, the best chef in the world With over 2 million requests for only 8,000 places every year, elBulli is famous not only for its innovative food but also for the legendary difficulty of getting a table there Exceptional value, this 600-page book is the first to reveal Adrià’s technical secrets and food philosophy – a must-have for anyone interested in restaurants or creative cuisine A unique opportunity to explore Adrià''s creative methods, extraordinary techniques and outstanding dishes, with fully illustrated recipes and diagrams Includes over 1,200 photographs documenting the painstaking preparations for just one day of service. Exclusive look behind the scenes at the world''s best restaurant.Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adrià An exclusive look behind the scenes of elBulli – the best restaurant in the world, created by Ferran Adrià, the best chef in the world With over 2 million requests for only 8,000 places every year, elBulli is famous


Ficha técnica


Editorial: Phaidon Press Limited

ISBN: 9780714848839

Idioma: Inglés

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 26/09/2008

Año de edición: 2008

Plaza de edición: London

Especificaciones del producto



Escrito por Ferran Adrià y ALBERT ADRA


Ferran Adrià
Reconocido unánimemente como el cocinero más influyente de las últimas décadas, FERRAN ADRIÀ (L'Hospitalet de Llobregat, 1962) empezó a trabajar en 1984 en elBulli, donde pronto se convirtió en jefe de cocina. A partir de 1987, su propuesta culinaria cada vez más radical fue transformando el paradigma de la cocina contemporánea, una realidad que le ha valido los máximos reconocimientos a nivel internacional, tanto a él como a elBulli. Su última revolución ha consistido en crear elBullifoundation que aboga por la divulgación técnica, científica y cultural de la cocina.
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