📗 Libro en catalán CAPRICIS DE BARCELONA: UNA GUIA DELS MILLORS PLAERS COMESTIBLES

una guia dels millors plaers comestibles de la ciutat

Ara Llibres - 9788496201033

Recetarios

Sinopsis de CAPRICIS DE BARCELONA: UNA GUIA DELS MILLORS PLAERS COMESTIBLES

Si tens un dia negre, si creus que el món no t’entén, si no tens molts diners o si fas règim, Capricis a Barcelona és el teu llibre, una guia magnífica que et descobrirà les delícies comestibles imprescindibles de Barcelona sense que el teu compte corrent se’n ressenteixi: un gelat de xocolata pecaminós, unes trufes gelades glorioses, una tassa de xocolata a la francesa o la millor tapa de foie. Cap d’aquests capricis et solucionaran els problemes però et demostraran que l’essència de la vida està en els petits plaers.


Ficha técnica


Editorial: Ara Llibres

ISBN: 9788496201033

Idioma: Catalán

Número de páginas: 160

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 12/09/2003

Año de edición: 2003

Plaza de edición: Barcelona
Alto: 21.0 cm
Ancho: 14.0 cm

Especificaciones del producto



Escrito por Magda Carlas


Magda Carlas es Licenciada en Medicina y Cirugía y tiene un Máster en Nutrición y Ciencias de los Alimentos. Publica artículos en diversas revistas, es colaboradora habitual de La Vanguardia y asidua partícipe de programas radiofónicos y televisivos. Es asimismo una entendida en cocina dietética y una peculiar crítica gastrónoma. También es asesora nutricional de prestigiosos restaurantes y diversas empresas alimenticias.
Descubre más sobre Magda Carlas
Recibe novedades de Magda Carlas directamente en tu email

Opiniones sobre CAPRICIS DE BARCELONA: UNA GUIA DELS MILLORS PLAERS COMESTIBLES


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana