leer_primeras_paginas Leer primeras páginas

📗 Libro en catalán CUINA CATALANA OBLIDADA DEL QUE ENCARA ES COU I ES MENJA

Larousse - 9788418473654

Alimentos Estudios

Sinopsis de CUINA CATALANA OBLIDADA DEL QUE ENCARA ES COU I ES MENJA

La cuina catalana es un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i una cuina de terra endins, de tros i de pages, una cuina de muntanya i una de ciutat, una cuina obrera i industrial. Totes conflueixen i conformen la riquesa de la cuina catalana. I es aixo el que es preten mostrar amb aquest llibre, tot un un recorregut per la memoria culinària de Catalunya.

Xesco Bueno afegeix petits apunts biogràfics en aquest recorregut per la memoria i la geografia del país on ha crescut, per les seves cuines i per les persones que la representen. Aquesta cuina del sofregit i l'escalivada, de la cassola i el caliu, del rostit i del mà de morter es divideix en 13 apartats:

- De l'hort al plat

- De cullera i escudella

- Ca l'afartapobres

- Carreters i traginers

- De festa major

- Cuina obrera, industrial i suburbana

- Per a dies de carn

- Mar i muntanya

- Colls i punys

- De pescadors, de barca i de litoral

- Per a dies d'abstinencia

- Llepolies i llaminadures

- Begudes i licors.

Amb proleg de Toni Massanes, director de Fundació Alícia, i fotografies de Marian Montoro


Ficha técnica


Editorial: Larousse

ISBN: 9788418473654

Idioma: Catalán

Número de páginas: 256

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 28/10/2021

Año de edición: 2021

Plaza de edición: Es

Colección:
LAROUSSE - Libros Ilustrados/ Prácticos - Gastronomía

Alto: 25.5 cm
Ancho: 20.5 cm
Grueso: 2.8 cm
Peso: 996.0 gr

Especificaciones del producto



Escrito por Xesco Bueno


Xesco Bueno (Barcelona, 1968) es cocinero y entusiasta de los libros antiguos de cocina. Dirige la cocina del restaurante Ca l'Esteve (Castellbisbal, Barcelona) e imparte cursos de cocina en varias escuelas de gastronomía. Borda los arroces y así se refleja en la carta de su restaurante. Con Larousse Editorial ha publicado «Escuela de arroz» (2017), «Cocinamos a 4 manos» y «Cuinem a 4 mans» (2018 y 2025), «Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja» (2021) y «La cuina dels altres catalans» (2023).
Descubre más sobre Xesco Bueno
Recibe novedades de Xesco Bueno directamente en tu email

Opiniones sobre CUINA CATALANA OBLIDADA DEL QUE ENCARA ES COU I ES MENJA


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana