📗 Libro en inglés FRESH: WHAT TO COOK & HOW TO COOK IT

PHAIDON PRESS LIMITED - 9780714863603

Recetarios

Sinopsis de FRESH: WHAT TO COOK & HOW TO COOK IT

Cooking simple, tasty dishes, using fresh and wholesome ingredients has never been easier. After the success of What to Cook and How to Cook it (2010) Jane Hornby returns to the kitchen with Fresh: What to Cook and How to Cook It, a collection of 75 all-new mouthwatering, step-by-step recipes that make the best of fresh, seasonal vegetables, fruit, meat and fish. From starters such as a simple fresh Gazpacho, and a Grilled Asparagus with Poached Egg, Parmesan and Balsamic Butter to spectacular desserts such as Mango and Raspberry Pavlova and Summer Trifle, every recipe is illustrated with clear step-by-step colour

Ficha técnica


Editorial: Phaidon Press Limited

ISBN: 9780714863603

Idioma: Inglés

Número de páginas: 352

Encuadernación: Tapa dura

Fecha de lanzamiento: 16/04/2012

Año de edición: 2012


Especificaciones del producto



Escrito por Jane Hornby


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