📗 Libro en catalán LA CUINA DEL CALÇOT

COSSETANIA - 9788492147649

Alimentos Estudios

Ficha técnica


Editorial: Cossetania

ISBN: 9788492147649

Idioma: Catalán

Número de páginas: 132

Encuadernación: Tapa blanda

Año de edición: 1997

Plaza de edición: Valls

Colección:
El Cullerot

Número: 1
Alto: 24.0 cm
Ancho: 16.0 cm

Especificaciones del producto



Escrito por Agustí Garcia Carrion y Joan Jofre Español


Agustí Garcia va néixer a Alió (Alt Camp) el 3 d'agost de 1949. Va iniciar la seva professió de restaurador l'any 1968, a Valls i en diversos indrets de la Costa Daurada. L'any 1983 va obrir el seu propi restaurant, El Corbatí, on incorporà molts plats innovadors, molts dels quals relacionats amb la Cuina del Calçot. El Joan i l'Agustí són fills d'Alió i sempre han sigut bons amics des que, de petits, jugaven junts a l'escola. De grans han fet dos llibres conjuntament: La cuina del calçot (1997), reeditat en diverses ocasions, i La cuina de l'avellana (1999). Totes les receptes han estat experimentades i se n'ha comprovat el bon resultat.
Descubre más sobre Agustí Garcia Carrion
Joan Jofre Español (Alió, Tarragona, 1950?2019) fue cocinero y, desde los diecisiete años, se movió entre fogones: en Valls, Tarragona, Barcelona, Canarias, Baleares, Andalucía, País Vasco... Publicó los llibros Todo el bacalao a su alcance (1992), La cuina del calçot (1997), La cuina de l'avellana (1999), estos dos junto a Agustí Garcia Carrion, y Torrades. 365 receptes de pa torrat (2004).
Descubre más sobre Joan Jofre Español

Opiniones sobre LA CUINA DEL CALÇOT


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana