📗 Libro en inglés OTTOLENGHI SIMPLE

RANDOM HOUSE INTERNATIONAL - 9781785031168

Alimentos Estudios

Sinopsis de OTTOLENGHI SIMPLE

The Sunday Times and New York Times Bestseller Winner at The National Book Awards 2018Everything you love about Ottolenghi made simple Yotam Ottolenghi s award winning recipes are always a celebration an unforgettable combination of abundance taste and surprise Ottolenghi SIMPLE is no different with 130 brand new dishes that contain all the inventive elements and flavour combinations that Ottolenghi is loved for but with minimal hassle for maximum joy Bursting with colourful photography Ottolenghi SIMPLE showcases Yotam s standout dishes that will suit whatever type of cooking you find easy whether that s getting wonderful food on the table in under 30 minutes using just one pot to make a delicious meal or a flavoursome dish that can be prepared ahead and then served when you re ready These brilliant flavour forward dishes are all SIMPLE in at least one but very often more than one way S short on time less than 30 minutes I 10 ingredients or lessM make aheadP pantry L lazyE easier than you thinkOttolenghi SIMPLE is the stunning new cookbook we have all been wishing for Yotam Ottolenghi s vibrant food made easy Buy the SIMPLE 10 ingredients at ottolenghi co uk

Ficha técnica


Editorial: Random House International

ISBN: 9781785031168

Idioma: Inglés

Número de páginas: 320

Encuadernación: Tapa dura

Fecha de lanzamiento: 01/01/2018

Año de edición: 2018


Especificaciones del producto



Escrito por Yotam Ottolenghi


Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi llegó al mundo de la cocina después de un periplo cuando menos curioso: cursó un máster en Filosofía y Literatura mientras trabajaba en un periódico israelí, y decidió dar un giro radical a su vida instalándose en Londres en 1997. Allí empezó a trabajar como ayudante de repostero en Capital, y después ejerció el oficio en locales como Kensington Place, Launceston Place, Maison Blanc y Baker and Spice, para emprender más tarde su propia aventura, que lo ha llevado a crear una cadena de restaurantes y tiendas de comida en los barrios de Notting Hill, Islington, Belgravia y Kensington. En 2011 abrió su restaurante, NOPI, en Picadilly. Es autor de varios libros superventas de cocina y estrella de diversos programas de televisión, entre ellos uno de Channel 4 dedicado a la comida mediterránea. Salamandra publicó Jerusalén en 2015.

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