📗 Libro en inglés THE OMNIVORE S DILEMMA: A NATURAL HISTORY OF FOUR MEALS

PENGUIN - 9780143038580

Antropología Antropología social y cultural

Sinopsis de THE OMNIVORE S DILEMMA: A NATURAL HISTORY OF FOUR MEALS

A New York Times bestseller that has changed the way readers view the ecology of eating, this revolutionary book by award winner Michael Pollan asks the seemingly simple question: What should we have for dinner? Tracing from source to table each of the food chains that sustain us—whether industrial or organic, alternative or processed—he develops a portrait of the American way of eating. The result is a sweeping, surprising exploration of the hungers that have shaped our evolution, and of the profound implications our food choices have for the health of our species and the future of our planet.

Ficha técnica


Editorial: Penguin

ISBN: 9780143038580

Idioma: Inglés

Número de páginas: 464
Tiempo de lectura:
9h 36m

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 12/04/2007

Año de edición: 2007

Plaza de edición: London

Especificaciones del producto



Escrito por Michael Pollan


Michael Pollan

Michael Pollan es escritor, periodista y activista americano. Ocupa la cátedra Knight de Periodismo en la Universidad de California, Berkeley, donde dirige un programa centrado en el periodismo científico y medioambiental. Ha escrito un total de siete libros, entre ellos El detective en el supermercado, Cocinar, Saber comer y El dilema del omnívoro, todos ellos grandes éxitos de ventas y publicados en Debate.

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