leer_primeras_paginas Leer primeras páginas

📗 Libro en catalán TORRES A LA CUINA: LES MILLORS RECEPTES DEL PROGRAMA

Sempre hi ha un bon motiu per cuinar

ROSA DELS VENTS - 9788416930227

Recetarios

Sinopsis de TORRES A LA CUINA: LES MILLORS RECEPTES DEL PROGRAMA

El segon llibre de Torres a la cuina, el programa de cuina en el que el Sergio i el Javier Torres ens ofereixen cada dia els seus trucs i savis consells per menjar bé.

Plats per a tothom i per a qualsevol ocasió, perquè sempre hi ha un bon motiu per cuinar.

Cuinar i compartir ens fa més feliços

En aquest llibre descobriràs els secrets de la cuina dels germans Torres: senzilla, casolana i molt personal. Conté receptes a l'abast de tothom, preparades amb els millors productes i amanides amb el famós «toc» Torres, aquell detall sorprenent que reinventa la tradició i la converteix en una cosa molt especial.

De nou, a Torres a la cuina volem recuperar el plaer de cuinar, per aquest motiu l'índex d'aquest llibre és també una declaració de principis:

El temps és orQuant de temps cal per menjar bé? Si combines productes bons, tècniques senzilles i creativitat... menys estona del que t'imagines!

Cuinar en famíliaCuinar és un plaer que ens agrada compartir amb les persones que estimem, tant hi fa si són nens o adults. La imaginació és fonamental per implicar tota la família... i encertar-la.

Abraçada d'hivernMenjar amb cullera és sinònim de llar. Receptes gustoses que ens reconforten i ens omplen d'energia.

Qui va dir clàssic?Les normes hi són per trencar-les, i els clàssics, per reinventar-los. Ens inspirem en la tradició i els donem el nostre toc personal per arribar més enllà.

Cuinar és una festaSempre que volem celebrar alguna cosa ens reunim al voltant d'una bona taula i en la millor companyia. Ens agrada fer de la cuina una festa per als sentits.



Ficha técnica


Traductor: Marta Taña Codina

Editorial: Rosa Dels Vents

ISBN: 9788416930227

Idioma: Catalán

Número de páginas: 256

Encuadernación: Tapa dura

Fecha de lanzamiento: 23/11/2017

Año de edición: 2017

Plaza de edición: Es

Colección:
Divulgació

Número: 136091
Alto: 25.1 cm
Ancho: 20.3 cm
Grueso: 2.3 cm
Peso: 1122.0 gr

Especificaciones del producto



Escrito por Javier Torres y Sergio Torres


Javier Torres
JAVIER y SERGIO TORRES (1970) son probablemente el dúo más famoso del actual universo culinario. Interesados desde la infancia en la gastronomía gracias a su abuela, trabajaron durante años en diversos restaurantes con estrellas Michelin hasta que decidieron unir sus fuerzas tras los fogones en 2002. Han abierto diversos restaurantes de éxito tanto en España como en Brasil, son asesores gastronómicos de diversas entidades y en los últimos años han demostrado su amor por la cocina en programas de televisión como Cocina2 y Torres en la cocina. Entre sus libros de recetas se encuentran: Brasiladois y De la tierra al cielo, además de Cocina en casa con los hermanos Torres.
Descubre más sobre Javier Torres
Sergio Torres
JAVIER y SERGIO TORRES (1970) son probablemente el dúo más famoso del actual universo culinario. Interesados desde la infancia en la gastronomía gracias a su abuela, trabajaron durante años en diversos restaurantes con estrellas Michelin hasta que decidieron unir sus fuerzas tras los fogones en 2002. Han abierto diversos restaurantes de éxito tanto en España como en Brasil, son asesores gastronómicos de distintas entidades y en los últimos años han demostrado su amor por la cocina en programas de televisión comoCocina2 yTorres en la cocina. Entre sus libros de recetas se encuentran:Brasiladois yDe la tierra al cielo, además deCocina en casa con los hermanos Torres.
Descubre más sobre Sergio Torres

Opiniones sobre TORRES A LA CUINA: LES MILLORS RECEPTES DEL PROGRAMA


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana