leer_primeras_paginas Leer primeras páginas

ARROCES: ORÍGENES, CURIOSIDADES Y RECETAS

Orígenes, curiosidades y recetas

Lectio Ediciones - 9788416918003

Recetarios

Sinopsis de ARROCES: ORÍGENES, CURIOSIDADES Y RECETAS

OR�GENES, CURIOSIDADES Y RECETAS

Ficha técnica


Editorial: Lectio Ediciones

ISBN: 9788416918003

Idioma: Castellano

Número de páginas: 144

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 20/09/2017

Año de edición: 2017

Plaza de edición: España

Colección:
Sensaciones

Número: 2
Alto: 17.0 cm
Ancho: 24.0 cm

Especificaciones del producto



Escrito por Quim Marquès


Quim Marquès, xef i propietari del restaurant Suquet de l'Almirall, interpreta com poques persones el receptari clàssic i tradicional de la Barceloneta, el barri mariner de Barcelona on està ubicat el seu establiment. Quarta generació de cuiners i primera promoció de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, ha estat finalista de concursos gastronòmics com el Campionat d'Espanya de Cuiners (Bocuse d'Or) o el Campionat Mundial de Pierre Taittinger. Anteriorment havia treballat a prestigiosos establiments com El Bulli (Roses), Casa Fermín (Oviedo), La Cuisine des Anges (Bèlgica), o El Racó d'en Freixa, i ha exportat la cuina de la Barceloneta a ciutats de tot el món com Nova York, Washington, Frankfurt, Moscou o San Francisco, entre d'altres.
Descubre más sobre Quim Marquès
Recibe novedades de Quim Marquès directamente en tu email

Opiniones sobre ARROCES: ORÍGENES, CURIOSIDADES Y RECETAS


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana