L'Art de la cuina, de Fra Francesc Roger (1706-1764/7) és el primer llibre de cuina de les Illes Balears de què es té notícia. Consta de 209 receptes, organitzades en tres grans apartats: carn, peix i marisc i plats vegetals. És el setè volum de la col·lecció Set Portes.
Ficha técnica
Editorial: Editorial Barcino
ISBN: 9788472268449
Idioma: Catalán
Número de páginas: 256
Encuadernación: Tapa blanda
Fecha de lanzamiento: 01/03/2020
Año de edición: 2020
Plaza de edición: Barcelona
Colección:
Set portes. Receptaris històrics de cuina catalana
Set portes. Receptaris històrics de cuina catalana
Número: 7
Alto: 13.0 cm
Ancho: 21.0 cm
Peso: 338.0 gr
Especificaciones del producto
Opiniones sobre ART DE LA CUINA
¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!