Modern Peruvian cuisine with soul Food is a serious business in Lima and restaurateur Martin Morales whose top Soho restaurant opened to wide acclaim in 2012 has travelled the length and breadth of Peru to discover the country s best dishes This collection is his life s passion it will inspire home cooks to try fresh healthy and delicious new recipes From sizzling barbecued anticuchos superfood quinoa salads delicate baked corn breads juicy saltados and lucuma ice CEVICHE brings the colours and tastes of Peru to the home kitchen With its uniquely tactile design it is impossible not to love
Ficha técnica
Editorial: Weidenfield & Nicolson (Orion
ISBN: 9780297868613
Idioma: Inglés
Número de páginas: 256
Encuadernación: Tapa dura
Fecha de lanzamiento: 04/07/2013
Año de edición: 2013
Especificaciones del producto
Escrito por MARTIN MORALES
Martín Morales cocina desde que tenía 9 años y aprendió de forma autodidacta. Tras una brillante carrera en el mundo de la música lo dejó todo para abrir su propio restaurante. Hoy es considerado como un auténtico embajador de la cocina y la cultura peruanas, ya que, además de a sus restaurantes, se dedica a promocionar la escena musical y artística de Perú.