Sinopsis de COM SOBREVIURE AL MENU DE RESTAURANT: CLAUS IMPRESCINDIBLES PER MENJAR BE FORA DE CASA
La feina, les reunions, els horaris impossibles i l’estrès fan que lhora de dinar sigui l’oasi del dia. Però menjar cada dia al restaurant pot tenir repercussions negatives per a la teva salut. Com sobreviure al menú de restaurant t’ofereix les claus imprescindibles per aprendre a menjar bé fora de casa!
Ficha técnica
Editorial: Ara Llibres
ISBN: 9788496201569
Idioma: Catalán
Número de páginas: 144
Encuadernación: Tapa blanda
Fecha de lanzamiento: 12/09/2005
Año de edición: 2005
Plaza de edición: Barcelona
Especificaciones del producto
Escrito por Magda Carlas
Magda Carlas es Licenciada en Medicina y Cirugía y tiene un Máster en Nutrición y Ciencias de los Alimentos. Publica artículos en diversas revistas, es colaboradora habitual de La Vanguardia y asidua partícipe de programas radiofónicos y televisivos. Es asimismo una entendida en cocina dietética y una peculiar crítica gastrónoma. También es asesora nutricional de prestigiosos restaurantes y diversas empresas alimenticias.