1994-1997 representa el període clau en el qual es defineix un estil propi.Descobreixi quan van néixer la deconstrucció i el minimalisme en la nostra cuina, com es van crear les escumes, com es va anar assentant la cuida gelada salada, com va començar el taller, com va anar evolucionant el menú, com es revoluciona el món de la caramel·lització, com van influir les cuines foranes, com els raviolis es van convertir en nous raviolis, com van sorgir els compactes, què entenem per sisè sentit, com…Aquest segon volum de la cuina de El Bulli inclou un annex on es presenten els mètodes que utilitzen per crear. Aquest desplegable es completa amb un esquema que il·lustra el procés creatiu i un altre en el qual apareix la seva organització creativa actual. Inclou també un CD-ROM explicatiu.
Ficha técnica
Editorial: Ara Llibres
ISBN: 9788496201057
Idioma: Catalán
Número de páginas: 496
Encuadernación: Tapa dura
Fecha de lanzamiento: 11/11/2003
Año de edición: 2003
Plaza de edición: Barcelona
Colección:
El Bulli
El Bulli
Alto: 32.0 cm
Ancho: 24.0 cm
Especificaciones del producto
Escrito por Ferran Adrià y Juli Soler
Reconocido unánimemente como el cocinero más influyente de las últimas décadas, FERRAN ADRIÀ (L'Hospitalet de Llobregat, 1962) empezó a trabajar en 1984 en elBulli, donde pronto se convirtió en jefe de cocina. A partir de 1987, su propuesta culinaria cada vez más radical fue transformando el paradigma de la cocina contemporánea, una realidad que le ha valido los máximos reconocimientos a nivel internacional, tanto a él como a elBulli. Su última revolución ha consistido en crear elBullifoundation que aboga por la divulgación técnica, científica y cultural de la cocina.