📗 Libro en catalán EL METODE DE LA DRA. FOLCH: EL SISTEMA EFICAÇ PER MENJAR BE APRIM AR-SE I SENTIR-SE BE

Columna CAT - 9788466408998

Recetarios

Sinopsis de EL METODE DE LA DRA. FOLCH: EL SISTEMA EFICAÇ PER MENJAR BE APRIM AR-SE I SENTIR-SE BE

Amb aquest mètode aprendràs a perdre pes menjant bé, a gaudir de plats sans i apetitosos sense posar en risc la teva salut i, sobretot, a millorar la teva qualitat de vida.

Les dietes miraculoses, dràstiques, de xoc o de combinacions màgiques que prometen perdre pes de manera ràpida i sense esforç impedeixen, en realitat, dominar la bàscula. En el 95% dels casos, aquests intents es converteixen en un gran fracàs perquè els quilos perduts es recuperen amb molta facilitat. A més a més, aquestes dietes constitueixen una autèntica pèrdua de temps i de diners i poden provocar greus problemes de salut.
En aquest llibre, la Dra. Montse Folch, reconeguda professional especialista en nutrició i directora d'una prestigiosa consulta mèdica a Barcelona, ofereix un programa eficaç i provat científicament que evita les privacions, ensenya a menjar de manera equilibrada, permet perdre pes i, el més important, aconsegueix mantenir-lo.
El mètode Folch inclou un programa complet per a la pèrdua, control i manteniment de pes, més de cinquanta receptes gustoses i nutritives per seguir el pla d'aprimament, consells per menjar lleuger en restaurants de tots tipus i l'índex glucèmic de tots els aliments.



Ficha técnica


Traductor: Núria Garcia Caldés

Editorial: Columna Cat

ISBN: 9788466408998

Idioma: Catalán

Número de páginas: 224

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 01/01/2008

Año de edición: 2008

Plaza de edición: Barcelona

Colección:
No Ficció Columna

Alto: 21.0 cm
Ancho: 21.0 cm
Grueso: 21.0 cm
Peso: 696.0 gr

Especificaciones del producto



Escrito por Montse Folch


La Dra. Montse Folch es licenciada en Medicina y Cirugía y máster en Nutrición Comunitaria por la facultad de Farmacia de la Universidad de Barcelona. Lleva más de veinticinco años dedicada al tratamiento de la obesidad, sobrepeso y trastornos de la alimentación. Desde 1996 es miembro asociado del cuerpo facultativo del Centro Médico Teknon-Grupo Quirónsalud de Barcelona. Ha impartido varios cursos de nutrición y dietética y ha participado en múltiples congresos en torno a la nutrición y la medicina y la cirugía estética, tanto en el ámbito nacional como internacional. Es socia numeraria de la Sociedad Española de Nutrición Comunitaria (SENC) y miembro de la Societat Catalana de Gastronomia i Nutrició, entre otras.

Es colaboradora habitual en diversos medios de comunicación como TV3, 8TV, TVE, Antena 3, tele5, RAC1, Catalunya Ràdio, Ràdio 4, así como en diversos medios de comunicación escritos.

Ha publicado 14 libros, entre ellos El método de la Dra. Folch, Zumoterapia para tu salud, La enzima mediterránea, Los dos lados de la báscula y La dieta de los colores.

Descubre más sobre Montse Folch
Recibe novedades de Montse Folch directamente en tu email

Opiniones sobre EL METODE DE LA DRA. FOLCH: EL SISTEMA EFICAÇ PER MENJAR BE APRIM AR-SE I SENTIR-SE BE


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana