📗 Libro en catalán LA BOTIFARRA

SD EDICIONS - 9788494611247

Alimentos Estudios

Sinopsis de LA BOTIFARRA

Al llarg dels anys, la botifarra ha esdevingut un ingredient bàsic de la cuina catalana ja que sovint forma part de guisats i de sopes, a més de ser l’acompanyament obligat de les mongetes seques en la famosa recepta de les seques amb botifarra. Normalment, la botifarra es compon de carn de porc, ou, sal, pebre negre i, de vegades, llardons: tot això s’emboteix en un budell ample, que acostuma a ser un tros de l’intestí gros del porc. Sovint s’integra en un plat de verdura i llavors es menja cuita; però també es consumeix crua.

Ficha técnica


Editorial: Sd Edicions

ISBN: 9788494611247

Idioma: Catalán

Número de páginas: 20
Fecha de lanzamiento: 24/04/2017

Año de edición: 2017

Plaza de edición: España
Número: 58
Peso: 60.0 gr

Especificaciones del producto



Escrito por Pierrette Chalendar


Descubre más sobre Pierrette Chalendar
Recibe novedades de Pierrette Chalendar directamente en tu email

Opiniones sobre LA BOTIFARRA


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

Los libros más vendidos esta semana