📗 Libro en inglés LORRAINE PASCALE S FAST, FRESH AND EASY FOOD

HARPERCOLLINS PUB. - 9780007489664

Recetarios

Sinopsis de LORRAINE PASCALE S FAST, FRESH AND EASY FOOD

Number One Sunday Times Best Seller. The nation''s favourite TV chef and cookery author Lorraine Pascale returns with 100 brand new mouth-watering recipes that are wonderfully quick and easy to make and bursting with fresh ingredients. Lorraine''s third beautiful cookery book is packed with delicious and inspiring meals, each with its own photograph and many having their own individual complementary side dish. The book will be released to coincide with Lorraine''s BBC2 prime time 6-part cookery series. So whether you want to just grab a spoon and dive in solo to a decadent dessert like Chocolate Mousse with Raspberries, or whether you''re putting together a crowd-pleasing menu of French Onion and Sage Soup with Big Fat Gruyere and Mustard Croutons followed by Moroccan Pesto Fish with Caramelised Onion and Haricot Beans with Minty Pine Nut Couscous for a fun and relaxed evening in with friends without the fuss, Lorraine demonstrates how to effortlessly pull off scrumptious food that is a pleasure to eat. Make melt-in-the-mouth fish, fragrant curries and hearty soups infused with herbs and spices, whip up naughty desserts, vibrant salads and quick pasta dishes in minutes and create gorgeous juicy steaks with 2012''s queen of cookery.

Ficha técnica


Editorial: Harpercollins Pub.

ISBN: 9780007489664

Idioma: Inglés

Fecha de lanzamiento: 29/01/2013

Año de edición: 2012

Plaza de edición: London

Especificaciones del producto



Escrito por Lorraine Pascale


La británica ex modelo Lorraine Pascale quiso encontrar algo que le apasionara de verdad, y comenzó su andadura en el mundo de la cocina consiguiendo el Leith's Diploma of Food and Wine. Lorraine completó esta formación con dos años en la Escuela de Artes Culinarias Internacionales en Pastelería para trabajar a continuación en algunas de las cocinas más reconocidas del mundo, como Petrus, The Mandarin Oriental, Gilgamesh y The Wolseley.

Trabajar 18 horas al día para otros no era fácil para Lorraine, una ocupada madre trabajadora; de modo que se arriesgó a abrir su propio negocio de repostería para celebraciones, la pastelería Ella's Bakehouse en Covent Garden, y de allí consiguió el salto a la televisión.

Ahora, la carrera de Lorraine va viento en popa: sigue volcada en la creación de sus populares programas de televisión, la publicación de sus libros y su exitosa pastelería.

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