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📗 Libro en inglés PERSIANA EASY

ASTER - 9781783256129

Alimentos Estudios

Sinopsis de PERSIANA EASY

Take a tasty trip from the Med to the Middle East with Sabrina Ghayour s effortless creations Mail on Sunday YOU Magazine A brand new collection of inspiring recipes from Sunday Times bestselling author Sabrina Ghayour each designed to be as easy as possible Every recipe in Persiana Easy make irresistible Middle Eastern flavours simple From midweek meals and traybakes to pastries and sweet treats every recipe is accompanied by a photograph to make beautiful cookery easier than ever CONTENTS INCLUDE Dips Snacks and Light Bites including Sweet Potato Basil and Feta Dip Crispy Za atar Salt and Pepper Prawns Popcorn Halloumi Bread and Pastry including Turkish Pide Bread Easy Bake Bagels ish Fig Goat Cheese Thyme and Honey Rolls Salads including Smoked Aubergine Salad with Pickled Chillies and Feta Duck and Pomegranate Salad with Honey Pomegranate Sauce Broad Bean Pea Orange and Goats Cheese Salad Midweek Meals including Lamb Kofta Patties with Yogurt and Burnt Orange Butterflied Orange Paprika Butter Chicken Shish Kebab Comfort Food including Turkish Lentil Soup Couscous Royale with Spiced Lamb Shanks Orange Spiced Pork with Charred Spring Onions and Pineapple Roasts and Traybakes including Spiced Saffron Chicken Kebabs Tray baked Har

Ficha técnica


Editorial: Aster

ISBN: 9781783256129

Idioma: Inglés

Número de páginas: 240

Encuadernación: Tapa dura

Fecha de lanzamiento: 14/08/2025

Año de edición: 2025


Especificaciones del producto



Escrito por Sabrina Ghayour


Sabrina Ghayour es chef, columnista, profesora de cocina y una de las voces actuales más destacadas de la gastronomía de Oriente Medio. Participa con regularidad en el programa «Good Food Show», de la BBC, y en festivales gastronómicos como Taste London, entre otros. Ha publicado en diarios y revistas como The Times, The Sunday Times, Evening Standard, The Guardian, The Independent, The Telegraph, Delicious, Waitrose Food, Sainsbury's Magazine y BBC Good Food. También ha aparecido en los programas de televisión «Saturday Kitchen», de la BBC1, «Great British Menu», de la BBC2, y «Sunday Brunch», de Channel 4. Con su primer libro de cocina, Persiana, obtuvo el premio a la mejor novedad de cocina en los Observer Food Monthly de 2014 y al mejor libro del año en los Food & Travel de 2015.

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