Quick and Easy Spanish Recipes presents 100 recipes, each of which can be made in 30 minutes or less. Collected from the wildly successful Spanish bestseller 1080 Recipes and its sister title The Book of Tapas, and written by the authorities on Spanish cooking the late Simone Ortega, and her daughter Inés each of the 100 recipes has been tested and is accompanied by a photograph.
Spain''s most popular cookbook, 1080 Recipes, was published in 1972, and sold over 3 million copies in Spain. Quick and Easy Spanish Recipes culls the quickest and easiest recipes for an updated collection geared toward busy home cooks. Culinary novices and experts can master iconic Spanish recipes such as paella, patatas bravas, tortilla española, churros, and crema catalana, among many others.
Ficha técnica
Editorial: Phaidon Press Limited
ISBN: 9780714871134
Idioma: Inglés
Número de páginas: 240
Fecha de lanzamiento: 22/12/2015
Año de edición: 2015
Plaza de edición: España
Alto: 24.0 cm
Ancho: 18.0 cm
Peso: 1200.0 gr
Especificaciones del producto
Escrito por Simone Ortega e Inés Ortega
SIMONE ORTEGA es una figura señera dentro del panorama culinario y gastronómico español. Su "1080 recetas de cocina" ha enseñado a cocinar a varias generaciones de españoles y se ha convertido en un repertorio clásico e indispensable.
Inés Ortega, hija de Simone Ortega, autora del best seller 1080 recetas de cocina, compagina la escritura gastronómica con la labor pedagógica como catedrática de instituto. Inés Ortega ha publicado más de cuarenta exitosas obras, todas ellas con un denominador común: «son sencillas, fáciles de entender y de manejar, y con recetas que no tienen ingredientes demasiado complicados». Una línea que continúa en Bienvenidos a la cocina, un libro en el que la autora intenta hacer llegar al público más joven su amor por la cocina.