📗 Libro en catalán RECEPTARI CAULES. CUINA MENORQUINA DEL SEGLE XVIII

(1)

Anónimo

Editorial Barcino - 9788416726271

(1)
Cocinas españolas Regiones de España

Sinopsis de RECEPTARI CAULES. CUINA MENORQUINA DEL SEGLE XVIII

El novè volum de la col·lecció ens porta un altre receptari baleàric, aquest, de summa importància, ja que és el que documenta, per primer cop, l’ús de la salsa maonesa (i demostra que no és d’origen francès, com algun cop s’havia volgut fer creure). El receptar, d’autor desconegut, conté 251 receptes de tot tipus d’ingredients i un exemple d’àpat amb servei a la francesa per a l’ús d’una família molt benestant de Maó amb connexions culturals amb diferents països del món, i pretén ser una obra útil per a la pràctica culinària d’una cuina adaptada a les necessitats i aspiracions d’una classe social mitjana/alta menorquina al voltant de l’últim terç del segle XVIII.

Ficha técnica


Editorial: Editorial Barcino

ISBN: 9788416726271

Idioma: Catalán

Número de páginas: 262

Encuadernación: Tapa blanda

Fecha de lanzamiento: 01/11/2024

Año de edición: 2024

Plaza de edición: Barcelona

Colección:
Set portes. Receptaris històrics de cuina catalana

Número: 10
Alto: 18.0 cm
Ancho: 12.0 cm

Especificaciones del producto



Escrito por Anónimo


Introducción notas y propuesta didáctica de Teresa Shaw. Teresa Shaw (Montevideo, 1951) realizó estudios de literatura en el Instituto de Profesores Artigas y en la Universidad de la República de Uruguay. Desde 1976 vive en Barcelona donde se licenció en Filología Hispánica y donde trabaja desde hace años como profesora en secundaria. Tiene publicados los libros de poemas Evocación de la luz (Barcelona 1999), Destiempo (Barcelona 2003) y El lugar que contemplas (Barcelona 2009).
Descubre más sobre Anónimo
Recibe novedades de Anónimo directamente en tu email

Opiniones sobre RECEPTARI CAULES. CUINA MENORQUINA DEL SEGLE XVIII


¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!

(1) comentario

4/5

(0)

(1)

(0)

(0)

(0)


Ordenar por:

1 opiniones de usuarios


carles llopart gaya

16/04/2025

Tapa blanda

bon llibre de receptes antigues de la cuina menorquina, amb una bona introducció sobre els esdeveniments polítics i socials a la Menorca del segle XVIII , encara el llegeixo i crec que intentaré posar en marxa alguna de les receptes !


Ver todas las opiniones (1)

Los libros más vendidos esta semana