Sinopsis de TAPAS: A TASTE OF SPAIN IN AMERICA: A COOKBOOK
A classic Spanish cookbook from José Andrés, a humanitarian, James Beard Award winner, New York Times bestselling author, and one of TIME's 100 Most Influential People.
Tapas are Spain's gift to the world of great cooking: a fresh and fun way to eat with friends and family—and easy to make at home. Using simple Mediterranean ingredients, a tapas feast is a perfect combination of little dishes packed with big flavors. Tapas by José Andrés is the first major book in a generation to celebrate this world-renowned way of eating, from a man who is the best possible authority: an award-winning Spanish chef in America, with seven highly acclaimed restaurants to his name. Named Bon Appétit's Chef of the Year, José is a star in American cooking, as well as the nation's leading expert on Spanish cuisine. Having worked as a chef in the United States for two decades, he's also a thoroughly American cook who draws on American ingredients for his inspiration, and is a master at translating his native Spanish cooking for this country's kitchens. His simple and delicious recipes include:
Ficha técnica
Editorial: Waterbrook Press
ISBN: 9781400053599
Idioma: Inglés
Número de páginas: 256
Encuadernación: Tapa blanda
Fecha de lanzamiento: 15/09/2022
Año de edición: 2022
Especificaciones del producto
Escrito por José Andrés
José Andrés es un innovador culinario de prestigio internacional con el mérito de haber introducido el concepto de «tapa» en Estados Unidos. Nombrado uno de las 100 personas más influyentes del mundo por la revista Time en 2012 y 2018, dirige el José Andrés Group y su treintena de restaurantes en Estados Unidos y fuera del país, incluyendo Jaleo, Mercado Little Spain, The Bazaar, y minibar con dos estrellas Michelin. Discípulo aventajado de Ferran Adrià, José Andrés ha sido reconocido como Mejor Chef del País por la James Beard Foundation y con la Medalla Nacional de las Humanidades por el presidente Barack Obama. Es autor de los libros Los Fogones de José Andrés y Alimentamos una isla y ha presentado los programas de televisión Vamos a Cocinar, Made in Spain y José Andrés and Family in Spain. En 2010 creó World Central Kitchen, una fundación sin animo de lucro que presta ayuda humanitaria en cualquier región del mundo que sufra una crisis alimentaria, y en 2021 fue galardonado con el Premio Princesa de Asturias en reconocimiento a su inmensa labor humanitaria.