Sinopsis de GUIA DE MANIPULACION Y CONSERVACION DEL PESCADO FRESCO
Lehorreratutako arrainaren kalitatea gero eta garrantzitsuagoa da arrantzaontzietan, eta gero eta gehiago erreparatzen zaio harrapaketa bildu eta eraman beharreko lekura eraman bitartean. Arrantza-sektorearen aurrerapena dela-eta, orain askoz garrantzi handiagoa ematen zaio arrain freskoaren kalitatea mantentzeari, hala eskatzen dutelako kontsumitzaileek nahiz erosleek.
Ficha técnica
Editorial: Gobierno Vasco
ISBN: 9788445729168
Idioma: Castellano
Número de páginas: 96
Encuadernación: Tapa blanda
Fecha de lanzamiento: 08/07/2009
Año de edición: 2009
Plaza de edición: Bilbao
Especificaciones del producto
Opiniones sobre GUIA DE MANIPULACION Y CONSERVACION DEL PESCADO FRESCO
¡Sólo por opinar entras en el sorteo mensual de tres tarjetas regalo valoradas en 20€*!